Carls EL söker en Senior Projektledare EL

Är du en självgående, strukturerad och lösningsorienterad person med tidigare erfarenhet av projektledning inom el? Har du en god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer samt lockas av möjligheten att vara en del av ett dynamiskt team med högt i tak och korta beslutsvägar? Då kan rollen som Projektledare El till Carls Elektriska vara nästa steg för dig.

 

Carls Elektriska erbjuder alla slags helhetslösningar inom el-installationer samt har ett brett kunnande och specialistkompetens inom entreprenad och service. Bolaget ingår i företagsgruppen Energivärden och har nära samarbete med andra dotterbolag i gruppen. På Energivärden brinner vi för att skapa en inomhusmiljö som är hälsosam, komfortabel, praktisk och inspirerande. Samtidigt som vi vill medverka till att minska energiförbrukningen i vårt samhälle och miljöpåverkan på vår natur genom smarta energilösningar, effektiv produktion, minimal materialförbrukning och kretsloppstänkande.

 

Om rollen

Rollen som projektledare på Carls El är en bred roll som innefattar allt från löpande projektplanering och daglig kommunikation med kunder och leverantörer till att arbeta med merförsäljning och leda samt engagera medarbetare. Du har cirka ett till tre projekt i gång parallellt, beroende på storlek och komplexitet, samt ansvarar för sex – sju montörer.

 

De övergripande arbetsuppgifterna innebär att:

  • Framgångsrikt driva entreprenadprojekt inom El-området.
  • Planera upp och ansvara för att ta fram tidplan och följa upp den, samt prognos, budget och resultat för sina projekt.
  • Göra prognoser, fakturera och hantera PM samt ÄTA.
  • Bidra i projektering tillsammans med Konsult och byggföretag
  • Hantera inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Sköta daglig kommunikation med kund, medarbetare och leverantörer.
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbeta aktivt med arbetsmiljö och riskanalyser
  • Vara delaktig i förbättringsarbeten

 

Som projektledare utgår du från kontoret i Liljeholmen och rapporterar till VD.

 

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av projektledning inom el. Du har god kunskap inom entreprenadjuridik och projektekonomi samt erfarenhet av att planera arbete för andra. En utbildning som montör och praktisk erfarenhet från tjänst som projektledare/ledande montör är meriterande.

 

Som person är du positiv, lösningsorienterad och affärsfokuserad. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att vara flexibel och prioritera i en snabbt föränderlig miljö. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Dina kollegor skulle beskriva dig som en lagspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och du drivs av att skapa goda samarbeten och uppnå höga mål tillsammans med ditt team.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Switch Game. Ansök via denna länk https://careers.switchgame.se/jobs/4086330-projektledare-el-till-carls-elektriska

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta jobb@switchgame.se alternativ malin.siegfelt@energivärden.se

Har du frågor? Kontakta Malin Siegfelt på 0736550923